11. jun, 2022

Nu är vi på gång

Nu är sommaren här och vi har flyttat ut på landet, ja i alla fall halva familjen. Vi har lite osämja bland katterna så några har fått stannat kvar i stan, tills vi hittar något kärleksfullt hem till en, ev två, av katterna. Det innebär lite pendlande för oss tvåbenta då vi turas om att sällskapa med katterna ömsom på landet och ömsom hemma i stan. Men allt går bara hjärtat får bestämma. Vi har inte gjort oss någon brådska med att leta hem eller annonsera katterna då jag först ville se att alla tester slog väl ut på de två minsta och det är nu klart och godkänt.

Det innebär att vi är på gång när det gäller planeringen av kullar. Allt fixat och klart och nu bara vänta på att de ska börja löpa. De har visat tendenser att de är på gång men höglöpet verkar vänta på sig. Två hankatter är tillfrågade och överenskommet med och vi hoppas att de inte är upptagna när det blir dags, det brukar bli snabba ryck inom loppet av ett par dagar. Så nu är det väntan som gäller men skönt att vi i alla fall har kommit så här långt. 

När det gäller omplaceringen av katten/katterna går det bra att kontakta mig för vidare upplysningar. Kontaktuppgifter finns under fliken kontakt. Jag har inte möjlighet att svara i telefonen så endast mejl besvaras! Det är inte först till kvarn som gäller utan jag kontaktar den som skrivit lite om sig själv/familjen och som verkar vara lämplig för en omplacering. Är du seriöst intresserad så hör gärna av dig. Katten/katterna är kastrerade och innekatter. Jag följer Sveraks regler och använder mig av deras avtal. Mer information ges vid kontakt.

Nu ska vi njuta av sommaren om än semstern dröjer till augusti. Att vistas i naturen gör ju under för själen och en mer stressfri miljö får man leta efter. Så hoppas vi att nästa gång jag skriver har vi glädjande besked att ge.

Senaste kommentaren

12.04 | 10:21

Planer finns att ta en kull till sommaren. Skicka gärna ett mail (se kontaktsidan) med lite info om er så kan jag svara mer utförligt.

11.04 | 20:54

Hej! Vi är ett par som undrar hur man går tillväga för att anmäla sitt intresse att få köpa en kattunge av er, om det väntas bli någon kull framöver vill säga

Vi söker en liten blåmaskad skönhet!

25.02 | 15:52

Ja, så fort hon kommer i löp :)

25.02 | 15:16

Ska du para denna skönhet

Dela den här sidan