26. nov, 2021

En arme av sabotörer

Nu har hösten övergått i vintrig kyla. De små växer och är snart i fatt de vuxna. Dryga halvåret nu  och de allra sötaste och gosigaste. Ja, en hel del bus också förstås. Så här i månadskiftet är det mycket bestyr inför första advent och det gäller att tänka sig för både en och två gånger vad som passar att ta fram av juldekorationerna. Jag köpte söta gröna kransar och guldhjärtan att hänga i fönster eller på dörr, men jösses, en hel armé av sabotörer (hm....6 stycken i alla fall) följde varje steg, varje rörelse, för att inspektera, testa och godkänna. Jag får ta mig en funderare på om de kommer upp överhuvudtaget, kanske om jag stänger ut katterna en stund så de inte ser vad jag håller på med.

På söndag är det Kattens dag. Jag har bokat in oss tillsammans med några andra Östkattare på Djurmagazinet i Norrköping. Alice och Ella får följa med, de är kanske både roligast och gulligast för besökare att se. Vi hoppas det blir en bra dag i kattens tecken. 

För övrigt har vi (matte alltså) varit lite förkylda till och från under hösten och flera gånger fått testa sig för corona, det måste man som vårdpersonel, men som tur är har det bara varit negativa svar. Just nu ser vi fram mot julhelgen (matte är ledig 👍) och få umgås med nära och kära. Vintern är inte min favoritårstid, men från första advent fram till trettondagen, är ok. Sen kan det räcka.

Jag längtar förstås till våren då småtjejerna vuxit till sig och planer på kommande kullar tar form. Det är lång väntan dit men den som väntar....heter det ju.

Vi vill passa på att önska alla en God Jul och Gott Nytt År utifall jag inte hinner uppdatera hemsidan. Det kommer med all säkerhet en hälsning på FB längre fram.

Senaste kommentaren

12.04 | 10:21

Planer finns att ta en kull till sommaren. Skicka gärna ett mail (se kontaktsidan) med lite info om er så kan jag svara mer utförligt.

11.04 | 20:54

Hej! Vi är ett par som undrar hur man går tillväga för att anmäla sitt intresse att få köpa en kattunge av er, om det väntas bli någon kull framöver vill säga

Vi söker en liten blåmaskad skönhet!

25.02 | 15:52

Ja, så fort hon kommer i löp :)

25.02 | 15:16

Ska du para denna skönhet

Dela den här sidan