3. jun, 2021

Tålamod är rätta ordet

Vart tog våren vägen? Fullt upp med möten i kattklubbarna, parningar planeras, veterinärbesök för några katter och för egen del en rad besök på VC för diskarna/ischias i ländryggen. Och så jobba på det. Inte undra på att jag inte han med något annat. Planerna att ta kull på Iris är lagda på hyllan då hon genomgått en tandoperation som var nödvändig för hennes fortsatta hälsas skull. Alltid är det något. Men inte hänga läpp, det ordnar sig nog förr eller senare. Tålamod. 

Däremot har det varit roligt att planera Lancelots parningar för ett gäng söta tjejer. Vi håller förstås både tummar, tår och tassar att det ska gå bra. Han har redan blivit stolt pappa och några till är på gång. Jättespännande då jag önskar köpa tillbaka några söta avkommor efter honom. Som ni redan har sett kommer den söta lilla Athena till oss, lagom till semestern. Så i år längtar vi efter lite ledighet i dubbel bemärkelse. Man blir lika barnsligt kär varje gång man besöker de små och helst skulle man vilja köpa alla. Det är så roligt att få besöka uppfödaren, mamma katt och kattungarna. Man är ju lite av en "farmor" så att säga. Man får en utvärdering om man tänkt rätt också. 

Ja, för övrigt har vi flyttat ut på lander för några veckor sedan. Det var kallt och blött första veckan och vi spenderade nästkommande vecka åter i stan, uträttade en massa ärenden, möten och besök. Katterna och Molly är vana vid att åka bil så det går smidigt att åka fram och tillbaka till landet. Inte ett ljud i bilen under färd. Ja, smidigheten gäller bara när alla är transportlådor står i bilden och är bältade, dessförinnan får man försöka vara smartare än katterna vilket alltid innebär stängda dörrar och strategisk utplacering av transportburarna. Men väl på plats så funkar det så bra i stugan. Alla trivs och det är inga problem att samsas på en mindre yta. Man få bara ha lite mer tålamod, och tålamod behöver jag en stor portion av. Vi väntar ju på resultat av Lancelots parningar och jag har en hel del att se fram emot med spänning och förhoppning.

Vi hörs snart igen......

Senaste kommentaren

12.04 | 10:21

Planer finns att ta en kull till sommaren. Skicka gärna ett mail (se kontaktsidan) med lite info om er så kan jag svara mer utförligt.

11.04 | 20:54

Hej! Vi är ett par som undrar hur man går tillväga för att anmäla sitt intresse att få köpa en kattunge av er, om det väntas bli någon kull framöver vill säga

Vi söker en liten blåmaskad skönhet!

25.02 | 15:52

Ja, så fort hon kommer i löp :)

25.02 | 15:16

Ska du para denna skönhet

Dela den här sidan