31. okt, 2020

Har vi tur?

Nu har Iris börjat löpa. Väntar bara på de där intensiva dagarna av höglöp. En träff med Lancelot är nära förestående. Vi får se om det blir en resa för Iris till Stockholm eller en resa för Lancelot till Norrköping. Trots att väntan varit lång känns det som om löpet kommer ganska plötsligt och som alltid, inte planerat. Men nu verkar det som att det äntligen ska bli av och som vi har längtat efter smått här hemma. Ingen idé att ta ut något i förskott man vet ju inte med säkerhet att det blir någon parning. Det har ju hänt att någon part inte varit nöjd med vare sig arrangemang eller partner. 

Pandemin har satt käppar i hjulet för många aktiviteter under året och antalet kullar har ökat markant, så även efterfrågan på kattungar. Det gäller alla raser. Jag har haft många förfrågningar av intresserade som har fått väntat väldigt länge på besked om det blir någon kull i år. Alltid lika kul när intresserade skriver och frågar om rasen eller kommenterar min hemsida. Jag försöker att uppdatera hemsidan regelbundet och den är, trots några år på nacken, inte helt klar ännu. Det kanske den i och för sig aldrig blir. 

Har också varit upptagen med att fota katter till de digitala tävlingar på Facebook som både Östkatten och Birmasällskapet anordnat. Så roligt att se alla bilder som medlemmarna lägger upp. Kan man inte träffas fysiskt får man aktivera sig på annat sätt. Gå gärna ut på sidorna och kika, är du medlem kan du själv delta. Är du inte medlem är du välkommen att bli det.  

Önskar alla en Happy Halloween 🎃 och hoppas jag kan återkomma med goda nyheter snart

Senaste kommentaren

12.04 | 10:21

Planer finns att ta en kull till sommaren. Skicka gärna ett mail (se kontaktsidan) med lite info om er så kan jag svara mer utförligt.

11.04 | 20:54

Hej! Vi är ett par som undrar hur man går tillväga för att anmäla sitt intresse att få köpa en kattunge av er, om det väntas bli någon kull framöver vill säga

Vi söker en liten blåmaskad skönhet!

25.02 | 15:52

Ja, så fort hon kommer i löp :)

25.02 | 15:16

Ska du para denna skönhet

Dela den här sidan