10. feb, 2020

Grattis Enzo till titel Premier!

Det har varit full fart sedan jag skrev senast i oktober förra året. Utställningar och mycket arbete inför årsmöten m.m i kattklubbarna. Hur det gått på utställningarna kan ni se under fliken utställning. Ett stort GRATTIS till Enzo (S*Peking Pearl's Irish Creme) som tog titel Premier på Birkas utställning i november förra året. Det var vår första 2 CERT-utställning på en och samma dag. Men det gick över förväntan och var inte alls så stressigt som jag trodde. Snart stundar ett KM (Klubbmästerskap) där Legolas kommer att delta. Håller vi tummarna att det går bra. Planering pågår också för Östkattens utställning i Nyköping i april.

För övrigt har jag inte hunnit med så mycket i mitt eget katteri. Väntar med spänning på att mina två tänkta avelshanar ska växa till sig och att tester visat godkänt resultat. Min söta Iris har börjat löpa men är inte riktigt i form för parning. Löpet har tagit på henne och jag kommer att vänta till sommaren med att para henne. Så tillfälligt får hon preventivmedel så hoppas vi hon lägger på sig lite hull till sommaren.

Väntan kan bli lång innan de planer man har går i lås, men bättre att vänta och se hur allt utvecklar sig och hålla tummarna för att det går bra. Så bara alla årsmöten är avklarade är vi tillbaka på banan igen. Kanske vi hinner med några utställningar också innan ev kull gör sin entre. Så nu ser vi fram mot våren, solen och härliga stunder på landet.

Senaste kommentaren

12.04 | 10:21

Planer finns att ta en kull till sommaren. Skicka gärna ett mail (se kontaktsidan) med lite info om er så kan jag svara mer utförligt.

11.04 | 20:54

Hej! Vi är ett par som undrar hur man går tillväga för att anmäla sitt intresse att få köpa en kattunge av er, om det väntas bli någon kull framöver vill säga

Vi söker en liten blåmaskad skönhet!

25.02 | 15:52

Ja, så fort hon kommer i löp :)

25.02 | 15:16

Ska du para denna skönhet

Dela den här sidan