9. maj, 2019

Sova är väl överskattat?

Veckorna rullar på, jobb, plugga, förbereda inför utställning och kattungeförlossning. Jodå, allt på en gång. Just den här veckan har jag semester för att kunna bistå mina tjejer när det är dags. Den ena honan är på gång och den andra väntas vilken dag som helst. Sova? Det blir inte mycket sömn just nu men det får jag ta igen i slutet av veckan om allt går bra.

De sista uppgifterna i kursen via Pawped är inlämnade och rättade och det har gått bra. Det blev några veckor med riktig hjärngympa men utmaningar triggar ju lite extra. Sen får jag väl skylla mig själv lite också då jag har lite höga krav på det mesta jag gör. Inte slarva och oftast ger det bra resultat. Den tredje och sista utbildningen ska jag ta mig en ordentlig funderare på, den ska vara svår och lite tuffare än de två tidigare. Måste noga tänka igenom om jag ska anmäla mig eller inte.

Det är utställning i maj i Västerås. Kommer åka dit tillsammans med några av mina kattungeköpare som vill prova på. Så bäst att plocka fram alla utställningsgrejer i god tid och se över dessa så allt kommer med. Känns spännande och blir ett litet avbrott i vardagsbestyren. Kattungarna är fortfarande små och känsliga så jag kommer nog inte ta med Iris som jag först tänkt. Får glädjas med de andra i stället. Det brukar alltid vara nervöst under utställningen, så mycket att hålla koll på när man inte är en van utställare. Nerverna är lite på spänn kan man säga.

För övrigt så är det på gång med kattungar. Hoppas kunna ge goda nyheter inom de närmaste dagarna. Men först ska jag försöka få lite sömn. Det är viktigt att ta hand om sig själv om man ska orka ta hand om andra. Sov gott!

Uppdatering kommer :)

Senaste kommentaren

12.04 | 10:21

Planer finns att ta en kull till sommaren. Skicka gärna ett mail (se kontaktsidan) med lite info om er så kan jag svara mer utförligt.

11.04 | 20:54

Hej! Vi är ett par som undrar hur man går tillväga för att anmäla sitt intresse att få köpa en kattunge av er, om det väntas bli någon kull framöver vill säga

Vi söker en liten blåmaskad skönhet!

25.02 | 15:52

Ja, så fort hon kommer i löp :)

25.02 | 15:16

Ska du para denna skönhet

Dela den här sidan