16. aug, 2018

Fullt ös i värmen!

Ja jösses vad tiden går fort och hur varmt har det inte varit :/ Lovade att skriva och uppdatera lite om kattungarna men det har jag inte hunnit med. Eller orkat med. Nu har det gått en hel månad och häromdagen blev de 4 veckor gammla. Semestern är snart slut, mina 5 veckor, det känns som om de "brunnit upp" i solen. Inte mycket man orkat göra dagtid i värmen, det mesta fick uträttas under kvällstid (jag är ju ingen morgonmänniska :)

Hade först tänkt att stanna på landet till mitten av september men ångrade mig, vill gärna ha kattungarna i stan när jobbet drar igång. Så sagt och gjort, vi flyttade alla katter till stan. Saga är så lugn och trygg och när vi väl ordnat med bolåda och kattungehage var hon riktigt nöjd. Efter att de kollat runt i radhusets alla vrår var alla nöjda och snart sov de allihop.

Hade räknat med att hinna lite mer på landet än vad som faktiskt blev av, men nu är altangolven skrubbade och laserade, har en liten bit kvar i rastgårdarna, men känns bra inför nästa säsong att något blev klart i alla fall. Även om vi nu flyttat in till stan så blir det säkert många fina dagar i september då vi kan vistas på landet och njuta av fint väder.

De små växer och har blivit 4 veckor vilket innebär att de är lite livligare och försöker att komma ut ur kattungehagen, de är så envisa, men än har de inte lyckats. De har också fått smaka på ny/fast föda. Serverade välling men det var ingen höjdare, ingen ville ha. Blandade i lite laxmousse och serverade på tesked till alla och se då...då gick det bättre. Nu försöker de äta direkt från fatet och det är ett himla smackande innan de kommer på hur de ska göra. Det låter så gulligt :)

Thalia har åkt till Stockholm för parning med Birmabergets Kurt och det verkar gå väldigt bra. Får återkoppling varje dag från Suzanne och på lördag ska hon hämtas hem. Nu får vi hålla tummarna för att hon blir dräktig och att det går bra hela vägen fram till mitten av oktober då kullen i så fall beräknas komma.

Det ska bli en spännande höst att se fram emot :)

Senaste kommentaren

12.04 | 10:21

Planer finns att ta en kull till sommaren. Skicka gärna ett mail (se kontaktsidan) med lite info om er så kan jag svara mer utförligt.

11.04 | 20:54

Hej! Vi är ett par som undrar hur man går tillväga för att anmäla sitt intresse att få köpa en kattunge av er, om det väntas bli någon kull framöver vill säga

Vi söker en liten blåmaskad skönhet!

25.02 | 15:52

Ja, så fort hon kommer i löp :)

25.02 | 15:16

Ska du para denna skönhet

Dela den här sidan