2. jul, 2018

Hett, hett, hett!

Oj vad tiden rusar iväg! Hinner inte med. Jobbar ännu, har några veckor kvar innan semester, fixar med rastgårdarna på landet, det är ju hett som bara den. Över 35 grader på altan på framsidan. Katterna mår inte så bra i värmen och härom dagen fick vi erfara detta.

Mascot blev för varm trots solskydd och fläkt. Fick lägga honom "på is" en timme innan han blev något så när normal. Sen åkte vi in till stan med honom när det var som allra varmast. Där blev han sitt vanliga jag igen. Skönt. Jag var så orolig att han skulle tuppa av och vi skulle behöva göra ett veterinärbesök. Tur att maken är så snäll och omtänksam som stannade i stan över natten med Mascot så han slapp att vara på landet dagen därpå när värmeböljan fortsatte.

Tjejerna har tillgång till svalare rum i huset så där känner jag ingen oro. Saga som nu är dräktig är lite långsammare av sig och ser lite tröttare ut än vanligt och jag förstår att värme och dräktighet tar lite på krafterna. Nu är det bara 2 veckor kvar innan det är dags. Hoppas förstås att allt ska gå bra och att vi får glädjen att följa några nya små liv.

Midsommar blev lite dramatisk då lilla Sweet blev dålig och vi fick hastigt ge oss iväg till Linköping och Evidensia. För att göra en lång historia kort, blev han opererad för främmande föremål i tarmen. Det visade sig senare att det var en hårboll som orsakat stoppet. Inte hans egen....utan jag misstänker att den var lagd av någon annan. Ertappade honom nämligen tuggandes på en sådan vid ett tidigare tillfälle :/

Men allt har gått bra och Sweet har nu flyttat till sin nya familj och de älskar honom, världens gulligaste kattunge, enligt nya familjen. Känns mycket bra när allt stämmer. Men nu längtar jag verkligen efter lite ledigt, det har varit mycket på sista tiden. Det är dags för sovmorgon och sena kvällar (kvällsmänniska som jag är), lata dagar och kattungekel.

Senaste kommentaren

12.04 | 10:21

Planer finns att ta en kull till sommaren. Skicka gärna ett mail (se kontaktsidan) med lite info om er så kan jag svara mer utförligt.

11.04 | 20:54

Hej! Vi är ett par som undrar hur man går tillväga för att anmäla sitt intresse att få köpa en kattunge av er, om det väntas bli någon kull framöver vill säga

Vi söker en liten blåmaskad skönhet!

25.02 | 15:52

Ja, så fort hon kommer i löp :)

25.02 | 15:16

Ska du para denna skönhet

Dela den här sidan