24. jan, 2018

Väntan och längtan!

Snön faller sakta utanför mitt fönster. Stora, mjuka flingor som lägger sig likt mjuk bomull på buskar och träd. Kan inte förneka att det ser ganska fint ut även om vintern inte är min favoritårstid. Det är mörkt ute, klockan är mycket, mitt i natten faktiskt och jag borde sova vid det här laget. Men de närmaste dagarna och nätterna kommer jag att vara tillgänglig för Elsa och Nova utifall de skulle behöva mig när det är dags. Det kan bli flera dagars väntan då man inte med säkerhet kan avgöra dagen/natten för nedkomsten.

Lika bra att vila på sofflocket, svepa in sig i några mysiga filtar och försöka blunda en stund. Brukar inte gå så värst bra då öronen på något underligt vis är på helspänn och hör allt, så till slut måste man titta efter och i värsta fall också resa på sig. Elsa vill ha sällskap, håller sig nära mig, är trött nu och äter så lite. Det finns väl inte plats för någon mat bland bebbarna kan jag tänka. Det böljar i pälsen av ungarnas rörelser likt ett sädesfält som vajar i vinden.

Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge....brukar man säga.....men ibland känns den olidligt lång. Det kan till och med jämföras med den febriga väntan och längtan som barn har inför julafton. Det är ju så spännande vad det är i "paketet". Lever alla ungarna, är de friska, hur många är det? Funderingarna är många och helst vill man ju veta NU.

Bolådan är bäddad och förlossningskorgen är klar och står på sin plats. Vi väntar med spänning!

Senaste kommentaren

12.04 | 10:21

Planer finns att ta en kull till sommaren. Skicka gärna ett mail (se kontaktsidan) med lite info om er så kan jag svara mer utförligt.

11.04 | 20:54

Hej! Vi är ett par som undrar hur man går tillväga för att anmäla sitt intresse att få köpa en kattunge av er, om det väntas bli någon kull framöver vill säga

Vi söker en liten blåmaskad skönhet!

25.02 | 15:52

Ja, så fort hon kommer i löp :)

25.02 | 15:16

Ska du para denna skönhet

Dela den här sidan