21. jan, 2018

Ögonfröjd!

Rätt som det är har man fullt upp. Tiden går så fort och snart är kattungarna redan två veckor. Än så länge är det lugnt i bolådan men det dröjer inte förräns de börjar ta sina första stapplande steg. Förbereder som bäst för deras busiga framfart samtidigt som nästa kull snart är på väg. Har inhandlat en ny klösbräda, ordnat nya bolådor till nästa kull och hoppas att min planering ska falla katterna i smaken. Man vet ju aldrig med mammorna om de blir nöjda eller inte.

Kattungarna håller på att öppna sina ögon, små springor med knappnålsstora öppningar, vilket gör att de ser lite rundare ut i ansiktet. När de väl öppnat sina ögon blir de verkligen "ögongodis". Det finns inget så sött som en 3-4 veckors kattunge med stora blå ögon. Det är då man inget får gjort hemma, utan man ligger halvvägs i bolådan och tittar och kelar och hoppas att tiden ska stå stilla. Men så är ju inte fallet, tvärtom så hinner man mindre än man tror.

På bilden S*Peking Pearl's Elton blåtabby 4 veckor gammal, Thalias förr kull. ❤

Senaste kommentaren

12.04 | 10:21

Planer finns att ta en kull till sommaren. Skicka gärna ett mail (se kontaktsidan) med lite info om er så kan jag svara mer utförligt.

11.04 | 20:54

Hej! Vi är ett par som undrar hur man går tillväga för att anmäla sitt intresse att få köpa en kattunge av er, om det väntas bli någon kull framöver vill säga

Vi söker en liten blåmaskad skönhet!

25.02 | 15:52

Ja, så fort hon kommer i löp :)

25.02 | 15:16

Ska du para denna skönhet

Dela den här sidan